behandeling

Microblading

Wat is het?

Microblading
Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen we de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. We tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen de juiste kleur pigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. We kijken naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting.

Waarom microblading?
Je bent het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen
Je wilt dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien. Wanneer je net
wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten
Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt het voor het
meest natuurlijke effect
Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur de juiste vorm en
juiste haargroeirichting
Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven

Duurzaamheid van microblading
De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.) De resultaten blijven tussen de 1 tot 3 jaar Een maand na de eerste behandeling kunt een touch-up laten uitvoeren, hierbij worden eventuele minder goed gepakte gedeeltes bijgewerkt Een jaarlijkse Touch-up behandeling wordt aanbevolen om het mooiste resultaat te behouden

De procedure
We bespreken eerst met u, uw wensen en de conditie van de eigen wenkbrauwen Daarna tekenen we de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot u helemaal tevreden bent. Door middel van een fotoprogramma kijken we of de wenkbrauwen symmetrisch zijn. Kiezen de kleur die het best bij eigen haarkleur en huidskleur past De roodheid na de behandeling verdwijnt binnen een dag. De behandeling duurt gemiddeld 2 uur

Veiligheid
Voor de behandeling gebruiken we AC pigmenten (geen giftige stoffen en hypoallergene pigmenten) Voor iedere klant wordt een nieuw mesje gebruikt We doen alles volgens de hygiënische standaards en regels van de GGD.

Wat kost het?

Microblading Basis behandeling inclusief wenkbrauw analyse en tekening € 350 

We bespreken uw wensen en de conditie van de eigen wenkbrauwen. Daarna tekenen we de wenkbrauwen af tot we de gewenste wenkbrauwen gecreëerd hebben. Door middel van een fotoprogramma analyseren we of de wenkbrauwen symmetrisch zijn. 

Touch-up behandeling binnen 6 Weken (bij de prijs inbegrepen) 

Deze behandeling wordt uitgevoerd na de basis behandeling. Wanneer bepaalde delen niet goed pakken worden deze tijdens de touch-up behandeling bijgewerkt. Deze behandeling is niet bij iedereen nodig.

 

Touch-up behandeling binnen 1 jaar €175

 Bij Microblading is 1 gratis touch-up behandeling in de prijs inbegrepen en moet meteen worden ingepland bij het maken van je 1ste afspraak. In sommige gevallen is er een 3de behandeling vereist deze zal aangerekend worden aan € 80 als dit binnen de 8 weken van u eerst nabehandeling valt. 3de touch-ups die buiten de 8 weken vallen na je 2de afspraak worden aangerekend aan de jaarlijkse bijwerk prijs.

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om dit af te spreken met onze werknemers anders zijn wij genoodzaakt  de volledige prijs te berekenen. 

Microblading over oude PMU hebben andere prijzen! Omdat er hier meestal meerdere sessie’s nodig zijn doordat op deze huid het pigment minder goed opneemt!

Bij correcties van voopgaande PMU zijn de prijzen vanaf €350 

Maak direct uw afspraak!

Contactgegevens