Veelgevraagd

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoelang blijven mijn Wimperextensions zitten? 
Je wimperextensions blijven 6 tot 8 weken zitten. Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van je eigen wimpers. 

Hoe worden de Wimperextensions bevestigd? 
Je wimpers worden haartje voor haartje van een wimperextension voorzien. De extensions worden met een speciaal voor deze methode ontwikkelde EU goedgekeurde wimperlijm bevestigd. 

Hoeveel Wimperextensions worden er per oog geplaatst? 
Elke wimper wordt verlengt. Per oog plaatsen wij circa 100 extensions bij de ‘one by one’ methode en circa 200 tot 600 extensions bij de ‘Russian volume’ methode. Dit is afhankelijk van je eigen natuurlijke wimper. 

Wat is het voordeel van de ‘fabulash’ Wimperextensions vergeleken met andere methoden? 
De  wimperextensions zijn gemaakt van hoogwaardig anti-allergisch materiaal (PBT), zien er volledig natuurlijk uit en het draagcomfort is groot. Ook blijven de wimperextensions langer zitten en mocht er een eigen wimper inclusief extension uitvallen valt dit veel minder op dan zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips. 

Kan/mag ik douchen en zwemmen met de Wimperextensions? 
Ja, je kunt douchen, zwemmen, sporten, etc. Gewoon doen wat je altijd al deed. De wimperextensions zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld vakantie! 

Mag ik Mascara gebruiken? 
Je kunt mascara gebruiken op waterbasis geen olie (olie lost de lijm op). Onze ervaring is dat je geen mascara meer gebruikt omdat je wimpers met deze extensions niet alleen langer maar ook voller zijn. 

Beschadigen mijn eigen Wimpers? 
NEE, onze behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door zeer ervaren professionals en er wordt alleen gewerkt met de hoogwaardige, goedgekeurde producten van Blink. 

De door de EU goedgekeurde en geregistreerde wimperlijm van die wij gebruiken is speciaal voor deze methode ontwikkeld, blijft flexibel en ontziet je eigen wimper. 

Hoe houd ik mijn Wimperextensions optimaal? 
Bij elke nieuwe set ontvang je een nazorgformulier met ‘tips & tricks’. Wij adviseren om na circa 3 tot 4 weken een zogenaamde refill te laten doen. Door de wimper-groeicyclus verlies je van nature je wimpers en daarmee ook je wimperextensions. Om de ‘volle wimper look’ te behouden plaatsen wij dan extensions op de nieuwe wimpers. 

En als ik de Wimperextensions wil verwijderen? 
Je extensions kunnen natuurlijk altijd verwijderd worden. Wij hebben hier speciale remover voor. 

Maak direct uw afspraak!

Contactgegevens

  • +31614842006
  • info@fabulash.nl
  • Haardstedelaan 3, 1271 NK Huizen
WhatsApp chat