Onze behandelingen

  • Microblading
  • Wimperextensions
  • Threading wimpers

Microblading
Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen we de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. We tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen de juiste kleur pigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. We kijken naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting.

Waarom microblading?
Je bent het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen
Je wilt dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien. Wanneer je net
wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten
Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt het voor het
meest natuurlijke effect
Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur de juiste vorm en
juiste haargroeirichting
Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven

Duurzaamheid van microblading
De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.) De resultaten blijven tussen de 1 tot 3 jaar Een maand na de eerste behandeling kunt een touch-up laten uitvoeren, hierbij worden eventuele minder goed gepakte gedeeltes bijgewerkt Een jaarlijkse Touch-up behandeling wordt aanbevolen om het mooiste resultaat te behouden

De procedure
We bespreken eerst met u, uw wensen en de conditie van de eigen wenkbrauwen Daarna tekenen we de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot u helemaal tevreden bent. Door middel van een fotoprogramma kijken we of de wenkbrauwen symmetrisch zijn. Kiezen de kleur die het best bij eigen haarkleur en huidskleur past De roodheid na de behandeling verdwijnt binnen een dag. De behandeling duurt gemiddeld 2 uur

Veiligheid
Voor de behandeling gebruiken we AC pigmenten (geen giftige stoffen en hypoallergene pigmenten) Voor iedere klant wordt een nieuw mesje gebruikt We doen alles volgens de hygiënische standaards en regels van de GGD.

Altijd Prachtige, lange wimpers 
Het is mogelijk: op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling.

Mooi en vrouwelijk in iedere situatie 
Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: altijd blijft u er met uw lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.

Zacht en natuurlijk
Fabulash werkt alleen met topkwaliteit wimperextensions . Onze gediplomeerde specialiste bevestigt wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal aan uw eigen wimperhaartjes. De extensions voelt u niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers.

Voordelen wimperextensions 

  • 24/7 een mooie glamour look!
  • Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling
  • Lengte, dikte en krul aangepast naar uw eigen wensen en smaak
  • Bestand tegen water, licht, zon & zee
  • Praktisch gewichtloos
  • Maakt mascara, wimperverf of krultang overbodig
  • Blijven ongeveer 2 maanden zitten en vallen samen met de natuurlijke wimper uit

Threading wimpers
Threading, het klinkt alsof het een moeilijke betekenis heeft. Simpelweg is het een Engelse vertaling van het woord epileren. Hier gaat het over threaden met draad. Al jaren wordt het threaden met draad van onder andere wenkbrauwen gebruikt. De oorsprong ervan ligt in Arabische landen en het Midden Oosten maar wordt sinds een aantal jaar ook gebruikt in de westerse wereld en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire manieren van het verwijderen van ongewenste haartjes.

Threading is een vorm van natuurlijk ontharen, met twee gedraaide draadjes. Deze ontharingsmethode wordt vooral gebruikt om de wenkbrauwen nauwkeurig en mooi in model te brengen. Daarnaast wordt het ook gebruikt om overige beharing in het gezicht te verwijderen. Het is snel en langdurig effectief, zelfs donshaartjes worden hiermee verwijdert. Ook is threading een hele milde vorm van ontharen. Je kan de huid namelijk niet beschadigen.

Bij de cursus zit een starterspakket inbegrepen. U kunt na de cursus hiermee een gehele threading behandeling geven.

De opleiding neemt 2 uur in beslag en wordt gegeven in onze salon in Blaricum. U werkt op een zelf meegenomen model.

Na inschrijving ontvangt u van ons een email ter bevestiging en met verdere informatie. Na voltooing van de Threading cursus ontvangt u een officieel certificaat. De totale kosten (inclusief starterskit) bedragen: €150,- p.p. exclusief btw. Heeft u eerder een opleiding/cursus bij ons gevolgd, dan ontvangt u 10% korting.

Microblading

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. 

Wimperextensions

Wat heeft er nou meer uitstraling dan een mooi en lang stel wimpers? Bekijk snel ons portfolio.

Threading wenkbrauwen

Wij bieden diverse schoonheidsbehandelingen aan in een vakkundige kwaliteit.