behandeling

Threading wenkbrauwen

Wat is het?

Threading wenkbrauwen
Threading, klinkt alsof het een moeilijke betekenis heeft maar is simpelweg een Engelse vertaling van het woord epileren. Hier gaat het over threaden met draad. Al jaren wordt het threaden met draad van onder andere wenkbrauwen gebruikt. De oorsprong ervan ligt in Arabische landen en het Midden Oosten maar wordt sinds een aantal jaar ook gebruikt in de westerse wereld en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire manieren van het verwijderen van ongewenste haartjes.

Threading is een vorm van natuurlijk ontharen, met twee gedraaide draadjes. Deze ontharingsmethode wordt vooral gebruikt om de wenkbrauwen nauwkeurig en mooi in model te brengen. Daarnaast wordt het ook gebruikt om overige beharing in het gezicht te verwijderen. Het is snel en langdurig effectief, zelfs donshaartjes worden hiermee verwijdert. Ook is threading een hele milde vorm van ontharen. Je kan de huid namelijk niet beschadigen.

Wat kost het?

Bij de cursus zit een starterspakket inbegrepen. U kunt na de cursus hiermee een gehele threading behandeling geven.

De opleiding neemt 2 uur in beslag en wordt gegeven in onze salon in Blaricum. U werkt op een zelf meegenomen model.

Na inschrijving ontvangt u van ons een email ter bevestiging en met verdere informatie. Na voltooing van de Threading cursus ontvangt u een officieel certificaat. De totale kosten (inclusief starterskit) bedragen: €150,- p.p. exclusief btw. Heeft u eerder een opleiding/cursus bij ons gevolgd, dan ontvangt u 10% korting.

Wilt u meer informatie over deze opleiding of wilt u zich inschrijven, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Maak direct uw afspraak!

Contactgegevens

  • +31614842006
  • info@fabulash.nl
  • Haardstedelaan 3, 1271 NK Huizen