Look Good & Feel Fine

Eyeliners

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met Permanent Make Up kan het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliner wordt altijd tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag als resultaat heeft.

Bij de eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes, maar ook erboven gepigmenteerd. Zo kunnen ook te grote of juist te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Hangende oogleden kunnen optisch weggewerkt worden.
Altijd een mooie eyeliner, zonder je zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.


Eyeliner small
Een natuurlijke eyeliner die uw ogen beter laten uitkomen. De oogopslag wordt intenser en de kleur van uw ogen zal beter uitkomen. Bij de eyeliner ‘small’ wordt tussen de wimpers gepigmenteerd.

Eyeliner medium en large
Een eyeliner die de oogopslag nog meer benadrukt en uw ogen prachtig laten uitkomen. Bij deze eyeliner kan de oogvorm zelfs iets gewijzigd worden indien u bijvoorbeeld een liftend effect wil. Kleine(re) ogen worden optisch vergroot en mooie amandelvormige ogen worden meer benadrukt. Bij de eyeliner ‘Medium’ en ‘Large’ wordt tussen de wimpers gepigmenteerd en een liner boven de wimperrand geplaatst.

Eyeliner extra large
Een eyeliner die de oogopslag nog meer benadrukt en uw ogen prachtig laten uitkomen. Bij deze eyeliner kan de oogvorm zelfs iets gewijzigd worden indien u bijvoorbeeld een liftend effect wil. Bij de eyeliner 'Extra large' wordt tussen de wimpers gepigmenteerd en een dikke liner boven de wimperrand geplaatst, ook word de liner verder naar binnen en buiten gezet.


Resultaat
Gemiddeld 4-5 jaar (middels jaarlijkse touch-up)

Wat kosten Eyeliners?

  • Eyeliner boven óf onder normaal incl. 1 nabehandeling € 200,-
  • Eyeliner boven breed/schaduw incl. 1 nabehandelingen € 250,-
  • Butterfly Eyeliner incl 1 nabehandeling € 375,-
  • Dubbele eyeliner bovenooglid/2 kleuren incl. 1 nabehandelingen € 350,-
  • Oogcontour incl. 1 nabehandeling (onder en boveneyeliner) € 300,-
  • Oogcontour breed incl. 2 nabehandelingen € 400,-

De behandelingen duren gemiddeld 1,5 - 2,5 uur.

Afspraak maken?
Voor uw behandeling kunt u een afspraak maken via ons online reserveringssysteem.

Of stuur een berichtje per WhatsApp.

Stacks Image 325


scroll up


Stacks Image 334

Volg ons op Facebook en stuur een PM

Stacks Image 339

Volg ons op Instagram en stuur een DM