Look Good & Feel Fine

Stacks Image 321
Maak een afspraak.
Wij van Fabulash staan klaar om jou dat uiterlijk te geven dat je altijd al wilde. Ga je voor die mooie wenkbrauwen, of toch die lashes?

Afspraak maken voor jouw favoriete behandeling ? Bekijk de beschikbaarheid online in de kalender. Is er deze maand geen datum beschikbaar? Bekijk dan de beschikbaarheid van de volgende maand. Bij het maken van een afspraak wordt er een aanbetaling gevraagd. Dit bedrag wordt verrekend tijdens de afspraak.

Mocht jouw geschikte datum en tijdstip niet beschikbaar zijn stuur dan even een WhatsApp berichtje … wie weet vinden we dan nog even een geschikte oplossing voor jou.


Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. Hierin staat o.a. vermeld dat aanbetalingen in geen enkel geval terug worden gestort en verhindering van de klant voor een afspraak 5 werkdagen van tevoren doorgegeven moet worden. Bij verhindering bieden wij de optie om éénmalig je afspraak te verplaatsen.

Stacks Image 382

Of stuur een berichtje per WhatsApp.Stacks Image 330
Social Media.

Wil jij op de hoogte blijven van onze mooie aanbiedingen & acties vergeet dan niet om onze sociale netwerken Facebook & Instagram te volgen.Stacks Image 355

Volg ons op Facebook en stuur een PM

Stacks Image 357

Volg ons op Instagram en stuur een DMStacks Image 333
Onze expert Warda
“Ik ben pas tevreden na een grote glimlach!”Contactgegevens & Locatie
Heb je vragen, twijfel je ergens over of wil je contact opnemen? Stuur even een berichtje per Whatsapp. Telefonisch zijn wij minder goed bereikbaar omdat wij bezig zijn met het uitvoeren van de behandelingen.

Stacks Image 338

Stuur een bericht via WhatsApp.


T: +31641125637
E: info@fabulash.nl

KVK 60486813
Vestigingsnr. 000029678641